Benvolguts amics,

Tenim el plaer de convidar-vos al seminari i networking “New Technology Business Models: The Power Of Big Data” organitzat conjuntament amb UPC Alumni i ESADE Alumni i el suport del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Es tracta d’una trobada única que pretén aplegar antics alumnes d’ESADE i la Universitat Politècnica de Catalunya actualment a Xangai. Una ocasió excepcional per veure cares conegudes i fer nous contactes en un ambient distès i amb ponents de primer nivell. Durant el seminari s’introduirà amb casos pràctics el concepte de Big Data i el potencial per a les empreses internacionals a la Xina.

L’activitat tindrà lloc el proper dijous 28 de Maig de 18h a 21h30 al Xin Cafè (7è pis, 77 Jiangning Lu, cantonada Fengxian Lu). L’activitat és oberta a tothom però les places són limitades i es donarà prioritat als alumni d’UPC i ESADE. Recordeu que per apuntar-vos-hi heu de confirmar la vostra assistència per email abans del dia 25 de Maig. Trobareu tots els detalls en el següent flyer.

Per a qualsevol pregunta no dubteu a consultar el nostre Grup de Facebook o bé escriure’ns un correu.

No us ho perdeu!

7a93517d-464c-42d9-b4c4-130f5f5f034e